Deze zomer al op de motor?
Bekijk de startersaanbiedingen!

Motorrijbewijs halen

Het motorrijbewijs haal je met de motorrijlessen bij motorrijschool Moto Advanced Dé gespecialiseerde motorrijschool in de regio, óók voor (her)opstaptrainingen, voortgezette motorrijopleidingen, (bochten)trainingen in het buitenland én motorvakanties.

Bij ons kun je al vanaf je zeventiende jaar motorrijlessen volgen onder leiding van één van de gecertificeerde rijinstructeurs. Moto Advanced is actief binnen heel Zeeland en West Brabant en geeft motorrijles in onder andere de regio’s Bergen op Zoom, Roosendaal en Goes.

Iedereen start de motorrijopleiding bij Moto Advanced met een proefles.

Dit is een rijles van 90 of 120 minuten voor slechts € 60,00 respectievelijk € 75,00.
Tijdens deze rijles maak je voor het eerst kennis met de motor, doe je simpele oefeningen en gaan we een stukje rijden. Zo kunnen we inschatten wat je niveau is en hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zal hebben. Op basis van deze inschatting kun je kiezen voor een voordeelpakket inclusief alle praktijkexamens.

PROEFLES:
Een leuke manier om te ontdekken of motorrijden iets voor jou is, maar ook leuk om cadeau te geven. Tijdens de motorproefles rij je 2 (of 1,5) uur op de motor, aansluitend hebben we een oriënterend gesprek en zal jouw instructeur je direct een inschatting kunnen geven voor het aantal motorrijlessen dat nodig zal zijn om jouw motorrijbewijs in de wacht te slepen.
Als je kippenvel krijgt wanneer je iemand op een motor voorbij ziet rijden dan wordt het tijd dat je het zelf eens gaat proberen.
Motorrijschool Moto Advanced heeft in zijn meer dan 30-jarig bestaan meer dan 4.000 motorrijders aan een motorrijbewijs geholpen.
Al onze instructeurs zijn KNMV-gediplomeerd.


PRAKTIJK:

Na de proefles heb je op advies van jouw rijinstructeur het best passende lespakket gekozen en plannen we de motorrijlessen samen in op de momenten dat het jou het beste uitkomt. De rijlessen worden gegeven door ervaren en vakbekwame KNMV instructeurs.

KLIK HIER! Om een proefles te boeken of voor contact

THEORIE

Met motorrijlessen mag je al beginnen zonder dat je in het bezit bent van het theorie certificaat voor de motor mits je in het bezit bent van het rijbewijs B.

Het AVB (voertuigbeheersing) examen kan afgenomen worden zonder theoriecertificaat. Maar voordat je je praktijkexamen (AVD verkeersdeelneming) gaat doen, zul je eerst in het bezit moeten zijn van een geldig theoriecertificaat.

Aanmelden voor het theorie-examen kan tijdens kantoortijden bij Motorrijschool Moto Advanced of via het inschrijfformulier op deze pagina. 

Je theoriecertificaat snel halen? Bij Moto Advanced kun je klassikale lessen volgen. Gedurende deze theoriecursus leer je alles over de verkeerstheorie, waarna je zonder zorgen het theorie-examen voor de motor kunt gaan doen.

De theoriecursus bestaat uit 4 avonden in 4 weken. De eerste 3 avonden wordt algemene theorieles gegeven voor de verschillende categorieën  De vierde avond zal bestaan uit examentraining. Een extra avond wordt kosteloos toegevoegd indien dit nodig is. Voor cursusdata neem contact op met de rijschool: telefoon 0164 210 340.
Of vul onderstaand inschrijfformulier in en wij nemen contact met je op om je in te schrijven voor een cursus of om eventuele vragen te beantwoorden.

Als advies geven wij je mee dat het verstandig is om bij het inplannen van de theoriecursus ook direct het theorie-examen te boeken. Zodat je zo snel mogelijk na de cursus je examen kunt doen.

Theorieles Motor 

 • 4 avonden in 4 weken
 • Diverse categorieën 
 • Klassikale theoriecursus
 • Examentraining
 • PRIJS € 150,- incl. theorie-examen

Proefles Motor 1 1/2 uur

 • Ervaren motorrij-instructeurs
 • KNMV gediplomeerd
 • 1 1/2 uur
 • PRIJS € 60,-

Proefles Motor 2 uur

 • Ervaren motorrij-instructeurs
 • KNMV gediplomeerd
 • 2 uur
 • PRIJS € 75,-

Praktijkles Motor. ACTIEPAKKET

 • Ervaren motorrij-instructeurs
 • KNMV gediplomeerd
 • 8 AVB lessen
 • 1 AVB examen
 • ACTIEPRIJS € 500,00

Deel 1: Voertuigbeheersing (AVB)

Dit zijn de bijzondere verrichtingen, waarvan er 12 zijn. Dit deel van de motoropleiding kan zonder theorie certificaat afgerond worden, mits je in het bezit bent van je rijbewijs B (auto).

Deel 2: Verkeersdeelneming (AVD)

Dit deel zijn de lessen op de openbare weg, je leert verkeersinzicht op de motor te krijgen om veilig met de motor aan het verkeer deel te kunnen nemen. Deze lessen kunnen óók zonder theorie certificaat gevolgd worden (mits je in het bezit bent van je rijbewijs B (auto). Voor het AVD examen moet je wel in het bezit zijn van je theorie certificaat voor de motor.

Vraag proefles aan!

Binnen no time een rit op een motor!

Iedereen start de motoropleiding bij Moto Advanced met een proefles. Dit is een rijles van 90 of 120 minuten voor slechts € 60,00 c.q. € 75,00.

Tijdens deze rijles maak je voor het eerst kennis met de motor, doe je simpele oefeningen en gaan we een stukje rijden. Zo kunnen we inschatten hoe je niveau is en hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zal hebben. Op basis van deze inschatting kun je kiezen voor een voordeelpakket inclusief alle praktijkexamens.

Try the bike!

Kijken of motorrijden wat voor jou is?

Een leuke manier om te ontdekken of motorrijden iets voor jou is, maar ook leuk om cadeau te geven. Met onze ‘Try the bike’-motorproefles rij je 2 uur op de motor en aansluitend hebben we een oriënterend gesprek en zal jouw instructeur je direct een inschatting geven van het aantal motorrijlessen dat nodig is om jouw motorrijbewijs in de wacht te slepen.

Als je kippenvel krijgt wanneer je iemand op een motor voorbij ziet rijden, dan wordt het tijd dat je het zelf eens gaat proberen. Motorrijschool Moto Advanced heeft in zijn meer dan 30-jarig bestaan meer dan 4.000 motorrijders aan een motorrijbewijs geholpen. Al onze instructeurs zijn KNMV-gediplomeerd.

proefles motorrijbewijs
KNMV gediplomeerd

Motorkleding

Voor de rijopleiding en het examen dient de uitrusting bij voorkeur motorkleding te zijn. De kleding moet in ieder geval voldoende bescherming kunnen bieden bij het in aanraking komen van een ander voertuig en/of wegdek. Op de rijschool kunnen wij motorkleding, helm en handschoenen ter beschikking stellen.

Meer informatie of inschrijven

Beginnen met rijles?
Bekijk onze aanbieding!

Actiepakket motorrijbewijs!

 • 8  AVB lessen
 • AVB examen

Wil jij deze zomer jouw motorrijbewijs halen? Maak dan nu gebruik van deze actie van motorrijschool Moto Advanced voor slechts € 500,00,-